на живо

Диана Иванова: Спас Русев не се е отказал от "Левски". Вярвам, че ще се върне (ВИДЕО)

"Той се опитва да обедини всички", заяви изпълнителният директор на "сините"

bTV

Изпълнителният директор на "Левски" - Диана Иванова, заяви, че Спас Русев все още не се е отказал от ролята си в клуба, а тя лично се надява бизнесменът да преосмисли решението си да напусне "сините" и да предостави мажоритарния пакет акции на феновете.

"Вярвам, че привържениците на "Левски", футболистите и цялото ръководство доказаха на Спас Русев, че ние сме един голям клуб. Мисля, че той не е загубил вярата си в нас и също се опитва да обедини всички около "Левски". Ако повярваме и ние в това, ще стане. Искрено вярвам, че той скоро ще се върне. Това е едно голямо бъдеще за "Левски". Говоря постоянно с господин Русев и мога да уверя всички, че не е престанал да се вълнува нито за миг от клуба", беше категорична Иванова. 

"Решението относно акциите, които господин Русев и Боримиров притежават, е лично на собственика. В това не мога да се мешам и не е моя работа. Смятам, че господин Русев не се е отказал нито за момент от "Левски". Той търси подкрепата на хората, които наистина обичат отбора и вярвам, че е разбрал, че най-обединяващата кауза е "Левски". Хората, които наистина подкрепят отбора, не са го изоставили. Ако привържениците, футболистите и собствениците на клуба имат ясна идея какво и как да правят и хората повярват в това, лека-полека съмненията, които посяха всички "големи левскари" и които постоянно се тиражират в медиите изчезнат,  хората ще повярват отново и ще се върнат", добави тя.

"След като постоянно бяхме заливани с въпроси и обвинения, че в клуба стават най-различни нередни неща, най-правилната постъпка, за да можем да оневиним клуба "Левски", който се опитва в наше лице да работи правилно и по един нов модел, единственият начин да покажем на хората е да отворим вратите и се види всичко. Мисля, че се опитахме поне да покажем това", коментира тя изнесените на официалния сайт на тима финансови отчети на отбора.

"Прозрачността си има граници. Господин Иванов също се опита да обясни. Ние все пак сме акционерно търговско дружество по смисъла на търговския закон. Не можем да разкриваме детайли от всичко, което се случва. Не е и правилно. Няма как да спечелим доверието на нашите контрагенти, ако постоянно изнасяме подробности в пресата. Но да, ще има прозрачност и мисля, че хората трябва да повярват в това, че се опитваме да работим по най-правилния начин и да изградим съвсем нов модел на работа", добави Иванова.

Какво каза тя за смяната на името на стадиона на "Левски", ниската посещаемост на мачовете и отношенията с феновете, вижте в следващото видео: