на живо

Дилета и Джан отново заедно. Двамата си почиват на яхта (СНИМКИ)

Личният живот на спортната репортерка продължава да вълнува Италия

Една от най-известните и атрактивни спортни репортерки - Дилета Леота, отново в прегръдките на турския актьор Джан Яман!

Папараците в Италия изловиха влюбените на яхта, а те не се посвениха да демонстрират близост. Дилета и Джан откраднаха малко време за себе си около езерото Комо. Актьорът очаквал с нетърпение своята любима, като двамата прекарали няколко дни в луксозен хотел, пише изданието "Чи". 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CanYamanGüzel (@canyamanguzel)

В последните седмици блондинката и турският актьор бяха чести "гости" в таблоидите. Заговори се дори, че са се разделили, тъй като Яман бил прекалено ревнив. В медиите се появиха и снимки на италианката със сина на собственика на "Рома" - Райън Фридкин. 

За тях блондинката заяви, че са погрешно изтълкувани и са направени преди връзката ѝ с Яман. Тя обяви, че с Фридкин не са нищо повече от добри приятели.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@can_yamanindia)

Дилета и Джан разкриха връзката си през февруари 2021 г. Тогава стана ясно, че Яман се е преместил да живее при нея в Италия. Там той снима и филма "Сандокан", където играе главната роля.

До скоро всички в Италия шушукаха, че блондинката има интимна връзка със звездата на "Милан" Златан Ибрахимович. Двамата отрекоха подобно нещо и заявиха, че са само познати, които работят заедно в рекламна кампания.