на живо

Дилета и Златан вечерят заедно, но отричат да имат връзка

Една от най-чаровните спортни журналистки и футболистът се срещнали на остров Сардиния

Доскоро футболните фенове в Италия се вълнуваха от отпадането на "Ювентус" от Шампионската лига, от слуховете за трансфер на Кристиано Роналдо в друг тим или пристигането на Лионел Меси в "Интер". Но днес това е минало и темата на най-разгорещените дискусии е друга: Има ли връзка една от най-сексапилните спортни журналистки в Италия Дилета Леота с... бившия футболист на "Милан" Златан Ибрахимович?

Слуховете за по-специални отношения между двамата се появиха, след като стана ясно, че те са вечеряли заедно през седмицата. Срещата е организирана тайно на остров Сардиния. На Дилета се обадил приближен на Ибра, а по време на вечерята е присъствал само бодигард.

 
 
 
View this post on Instagram

I bambini quando vedono il pallone cominciano a sorridere... bentornato campionato

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta) on

В типичния си стил шведът отказа да коментира каквито и да било слухове, но пред английското издание "Сън" близки до Дилета отрекоха тя и Златан да имат романтични взаимоотношения.

"Няма какво да коментираме, тъй като не става дума за връзка между двамата, освен професионална такава", заявява говорителят на журналистката.

Дилета и Златан са рекламни лица на приложение за тренировки, като преди няколко месеца заснеха заедно рекламен клип за социалните мрежи.

Самият футболист, който все още не е обявил къде ще продължи да играе, след като договорът му с "Милан" изтече, прекарва лятната си почивка заедно със съпругата си Хелена и двамата си сина 14-годишния Максимилиан и 12-годишния Винсент. Семейството няколко пъти бе заснето от папараци да се забавлява на яхта около Капри. 

 
 
 
View this post on Instagram

Lion on land, shark at sea #riva

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Дилета, която набира все по-голяма популярност в социалните мрежи и има над 7 млн. последователи в "Инстаграм", наскоро отпразнува рождения си ден. До скоро тя имаше връзка с италианския боксьор Даниеле Скардина, но преди месец двойката обяви, че се разделя. Още тогава папараци издебнаха красавицата и Ибра по едно и също време в един и същи ресторант в Милано.

 
 
 
View this post on Instagram

Anche a Ferragosto, stay fit ! @buddyfit_it

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta) on