на живо

Димитър Бербатов пред bTV : Искам да помагам и да се радвам на играта /ВИДЕО/

Нападателят коментира защо избра да играе в ПАОК

Димитър Бербатов коментира пред bTV трансфера си в ПАОК, вчерашното дерби с АЕК и предстоящия сблъсък с Борусия Дортмунд в турнира Лига Европа.

Българският нападател влезе като резерва при успеха с 2:1 срещу АЕК, а играч на мача стана бившия футболист на Левски Гари Родригес, отбелязал един от головете в срещата.

Бербатов призна, че му харесва признанието на гръцките фенове и допълни, че иска да се наслаждава на футбола и да помага на отбора. 

"Аз съм най-стария в отбора, за мен на този етап в кариерата си искам да помагам с пасове и да се радвам на играта. Публиката беше фантастична, ще бъде интересен сезон"- каза Бербатов.

Според него близостта до България и силното желание на ПАОК да го има в състава са главните причини за изненадващия трансфер. Бербатов коментира пред bTV и предстоящия двубой с Борусия Дортмунд в турнира Лига Европа.

Бербатов изрази възхищението си от атмосферата на стадион "Тумба" по време на снощния мач в личния си профил във Фейсбук.

Какво казаха за Бербатов местните фенове и журналисти и още подробности за мача с АЕК, очаквайте тази вечер от 20.30 ч. в предаването RING 24 по телевизия RING.

Българинът говори и пред гръцките медии след снощния двубой. Вижте какво каза той пред тях:

Пред гръцките камери застана и бившият футболист на Левски и настоящ на ПАОК Гари Родригес, който беше избран и за играч на мача. Вижте какво каза той, а ексклузивно интервю за bTV с него, в което говори и за Левски, очаквайте тази вечер в предаването Ринг 24 от 20:30 часа по телевизия Ринг.