на живо

Димитър Димитров - Херо: Ще ни бъде интересно как ще подходят "Хофенхайм" (ВИДЕО)

"Ще се опитаме да вкараме и да не ни вкарат", заяви треньорът на "Лудогорец"

Треньорът на "Лудогорец" Димитър Димитров - Херо, заяви, че ще му бъде интересно с каква тактика "Хофенхайм" ще се противопостави на неговия тим. Ден преди първото домакинство на "орлите" от груповата фаза на Лига Европа, наставникът даде специално интервю за bTV.

"Ако четем пресата, "Хофенхайм" е фаворит не само в мача, а и в групата. Получиха се обаче изненади. Те загубиха у дома от "Брага". Аз винаги казвам, че нещата са 50:50. Много различно е, няма нищо общо с мачовете за шампионата или за Купата. "Хофенхайм" са изключително силен отбор във всички отношения - дисциплина, тактика, много е вариативен по отношение на постройки, схеми, футболисти и ще ни е интересно по какъв начин ще подходят, въпреки стандартната им схема 3-5-2", заяви Херо часове преди домакинството срещу четвъртия в германското първенство.

"Смешно е да кажа, че отборът на "Хофенхайм" не е силен, все пак е побеждавал "Байерн" Мюнхен. Ще се опитаме да вкараме, ще се опитаме и да не допускаме гол, разбира се. Фактите са, че те са изключително силни във фаза атака, бележат много, но имат и своите проблеми във фаза защита. Трябва да се опитаме да използваме слабостите им", разкри специалистът пред Иван Боянов.

Дали се е приспособил към условията в Разград и как го приемат футболистите, Димитров отговаря в следващото видео: