на живо

Димитър Пенев: Чакам яснота до края на седмицата (ВИДЕО)

"Журналистите ще научите много тайни", каза почетният президент на ЦСКА за първия мач със "Славия"

Димитър Пенев: Чакам яснота до края на седмицата (ВИДЕО)

Почетният президент на ЦСКА - Димитър Пенев, не разкри подробности за случилото се преди и на жребия за първия предварителен кръг на Лига Европа. Той беше представител на "червените" на церемонията, от която минути преди началото тимът беше изваден.

"Виждате, че отборът е на подготовка в Австрия. Добри мачове прави. Продължава подготовката. Другите въпроси са свързани с ръководството, с УЕФА, Българския футболен съюз. Надявам се, че до края на седмицата ще има яснота за футбола в България и в нашия клуб", заяви Стратега.

Пенев е доволен и от жребия за първия кръг на Първа професионална лига. ЦСКА открива сезона със софийско дебри срещу "Славия".

"Доволен съм аз лично. Надявам се и ръководството и футболистите най-вече да бъдат доволни. Предимството е София, това е добре. Два отбора, които историята на българския футбол носим. Ще бъде интересен този мач, първи мач. Селекцията на "Славия", на ЦСКА е подновена. Смятам, че софийската публика ще бъде много доволна. Журналистите ще научите много тайни"