на живо

Димитър Пенев: В ЦСКА може да има промени до мача с "Лудогорец"

Необходимо е някои хора да работят по-добре, обяви почетният президент на клуба

Lap.bg

В ЦСКА може да има кадрови промени до сблъсъка с "Лудогорец" за Купата на България. Това обяви почетният президент на "червените" Димитър Пенев на днешния жребий за четвъртфиналите.

"Има много време до този мач, той е чак през февруари. Дотогава ще има много кадрови промени - на футболисти, на други хора, които трябва да работят по-добре."

"Лично аз не говоря за промени. Промени вероятно в школата ще има. Всички в България знаят, че трябва да има над 50% кадри от своите школи", уточни Пенев след въпрос какви точно промени се очакват.

По думите му е време ЦСКА да разчита повече на юношите си. "Оттам нататък чужденците трябва да се съобразят с напредъка на нашите юноши. Самите юношите трябва да се покажат в мачовете, които им предстоят сега, за да могат да бъдат включени в подготовката вече като зрели младежи. Мъжки трябва да постъпят в своята игра."

Пенев добави, че не гледа на жребия за четвъртфиналите като на липса на късмет. "Време е за нашия отбор да побеждава "Лудогорец". По-важно е в първенството да внимаваме. "Лудогорец" има по-тежка програма - играе все още международните срещи. Не се страхувам аз лично от "Лудогорец". Отговорността да поемат футболистите този път и не трябва да ги е страх. ЦСКА никой път не се е страхувал, независимо кои отбори играят. Знаете в историята ЦСКА с кои отбори е играл - с "Ливърпул", с "Интер", да не ги изброявам".

Тагове: