на живо

Директор в "Левски" обвини роднина на колега от "Лудогорец" за съдийските грешки (ВИДЕО)

"Явно има ново правило за засада", каза след мача с "Верея" Красимир Иванов

Lap.bg

Финансовият директор на "Левски" Красимир Иванов беше изключително разочарован от съдийството по време на срещата между "сините" и "Верея" от четвъртия кръг на Първа професионална лига, която сините загубиха с 0:2. Той дори се обърна към административния директор на "Лудогорец" Георги Караманджуков с апел да му предостави контакти на своя кум, който е бил страничен съдия в срещата.

"Има разочарование, но аз, който рядко коментирам мачовете, съм принуден да кажа, че този кръг явно маркира въвеждането в употреба в българския футболен шампионат на ново правило за засада. Аз съм шокиран! На полувремето изгледахме повторенията и дори с невъоръжено око, без да е нужно да се използва специален софтуер да се анализират ситуациите, е очевидно, че нашият отбор бе ощетен с два гола. И аз смятам да се обърна към БФС да ни дадат контактите на кума на г-н Караманджуков от "Лудогорец", който беше един от асистент арбитрите, който отмени гола за "Левски", за да може в нашия отбор да организираме едно обучение и нашите състезатели да са запознати, че има нови правила за засада, за да можем да играем адекватно", каза Иванов.

"Левски" загуби след гол от засада в третата минута. Малко преди края на първата част, попадение на "сините" беше неправомерно отменено.

"Делио Роси не е поставял условия за привличане на нови футболисти. Селекцията е съобразена с бюджета на клуба и с нуждите на отбора. Трансферният прозорец не е затворен. Не коментирам дали господин Русев води преговори с още футболисти", коментира и своята област той.