на живо

Дяков: Нищо не ни се получаваше, всички сме виновни (ВИДЕО)

Капитанът на Лудогорец коментира загубата от Базел с 0:4

EPA

Халфът на Лудогорец Светослав Дяков бе категоричен, че всички футболисти носят вина за поражението от Базел като гост с 0:4. Капитанът на "зелените" заяви специално за БТВ, че почти нищо в играта на тима не се е получило, а разконцентрираните действия са довели до елементарни грешки, от които паднаха головете във вратата на родния шампион.

"Днес със сигурност не играхме, както можем и както искахме. Получихме много леки голове, особено първите два и се разконцентрирахме доста. Второто полувреме се опитахме да изнесем играта малко по-напред, но днес наистина много от нещата не ни се получаваха и беше много трудно за игра."

"Моци е ключов футболист за нашия отбор, това го знаят всички, но аз смятам, че и другите момчета на тази позиция имат своите качества. Смяната му със сигурност оказа влияние върху резултата, но все пак целият отбор носи вина за слабото представяне и за получените четири гола. Трябва да се вдигаме и да гледаме напред. Това е Шампионска Лига и всяка грешка се наказва.", заяви Дяков.

"Има умора в нашия отбор, но не можем да се оправдаваме с това. Не става само с тичане, важно е и взаимодействието между футболистите на терена.", добави капитанът на Лудогорец.