на живо

Дяков: Сигурен съм, че ще победим

Халфът е оптимист за мача с Малта

БГНЕС

Капитанът на националния отбор Светослав Дяков изрази увереността си в успеха над Малта тази вечер. Полузащитникът смята, че днес трикольорите ще бележат голове.

"Ние идваме да играем за победа, играем за България. С Малта първия мач наистина беше негативен. И на този лагер гледахме някои от моментите в мача с Малта, имахме над 10 положения да отбележим. Сигурен съм, че в Малта ще вкараме голове и ще си тръгнем с три точки. За нищо друго не мислим и сме концентрирани само върху победата. Това 0:4 с Турция няма как да не се отрази на отбора, нормално е да има лека тежест, от друга страна, ще бъдем пределно мобилизирани да отвърнем на критиките, тъй като България има добър отбор. Да не сме световна сила, но можем да се преборим за третото място, което е и целта ни", каза Дяков.

"Във футбола винаги има напрежение, в който и отбор да играеш винаги се бориш за нещо. Може би няма да има напрежение, ако не играеш за нищо, ние се борим, така че напрежение има и винаги ще има в националния отбор на България", завърши играчът на Лудогорец.