на живо

Добрият старец Мбапе (ВИДЕО)

Световният шампион беше изненадата за футболистите от школата на "Пари Сен Жермен"

Има няколко действащи футболисти, на които им приляга ролята на Дядо Коледа, но никога не сме си и помисляли, че една от най-добрите млади звезди ще влезе в ролята на белобрадия старец. Е, на Коледа стават чудеса!

Килиан Мбапе многократно е доказвал, че има голямо сърце. Направи го по време на мача на неговия "Пари Сен Жермен" срещу "Амиен", когато дари с прегръдка свой невръстен фен, нахлул на терена.

 
 
 
View this post on Instagram

@psg

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe) on

Часове по-късно пък сложи бялата брада, облече червения костюм и се превърна в Дядо Коледа. Тази дегизировка му беше нужна, за да зарадва част от децата в школата на парижани. Компания му правеха президентът на тима Насер Ал-Хелаифи и друга от големите звезди на терена - уругваецът Единсон Кавани.

Близо 250 деца се снимаха с Дядо Коледа. Освен възпитаници на школата, мача с "Амиен" от трибуните изгледаха и малчугани, на които клуба помага в кампанията "Децата на първо място". Две от тях пък имаха честта да сложат началото на срещата и да бъдат поздравени от целия стадион и звездите на парижкия гранд.

Снимка: Instagram

Импровизираното парти след премина с много усмивки, снимки и подаръци.