на живо

Добромир Митов: Ще има промени за следващия мач (ВИДЕО)

Питайте Бодуров как прие оставането си извън групата за двубоя

Добромир Митов: Ще има промени за следващия мач (ВИДЕО)

Доволен съм от победата и поведението и раздаването на футболистите, но допуснахме и някои грешки, призна треньорът на ЦСКА Добромир Митов след разгрома с 4:0 над черногорския "Титоград" в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

"През първото полувреме имаше две неточни намеси. Това даде отражение, но в хода на мача всичко си дойде на мястото. Момчетата заиграха както трябва и не допуснаха никакви колебания. Трябва да изчистим тези грешки - срещу по-сериозни противници може да се окажат фатални. Ще работим върху това, а и върху други неща".

"Новите попълнения се представиха добре. Всеки привлечен в ЦСКА има нуждите качества. Доволни сме, но имат много по-голям потенциал", подчерта Митов.

Наставникът коментира и ситуацията с Николай Бодуров. Капитанът остана извън групата за двубоя, като се появиха информации, че е останал крайно разочарован и възнамерява да напусне.

"Той пропусна част от подготовката. Работи, старае се и когато е готов, ще играе. Залагаме на тези в оптимално състояние. Разчитаме на Бодуров. Питайте го него как прие решението. Той е професионалист, получава заплата и винаги е на разположение".

"Винаги е добре, когато голмайсторите са различни. Дано продължаваме така. Ще има промени за следващия мач - не много, но отборът трябва да се освежава. Всеки ще получи своя шанс, въпросът е да го защити на терена", завърши Митов.

Тагове:

@