на живо

Докато едни почиват, други се женят (ВИДЕО)

Николета Маданска разказва за ваканцията на звездите

Докато едни почиват, други се женят (ВИДЕО)

Голяма част от футболните звезди използваха изминалите две седмици, за да си починат след края на сезона или да се оженят! На пълен релакс, съвсем заслужено се отдаде Кристиано Роналдо. Той и половинката му Джорджина прекараха около седмица в Гърция заедно с четирите деца, след което се отправиха към Френската Ривиера.

Снимка: Instagram

В южната ни съседка Роналдо и семейството му - Кристиано Роналдо-младши (9), близнаците Ева Мария и Матео (2) и малката Алана (1) бяха отседнали в една от най-луксозните вили в Коста Наварино. За да подсигури максимално комфорта на Джорджина и децата, Кристиано е заплащал по осем хиляди евро на вечер. Къщата е разположена на 630 квадратни метра с гледка към морето и има всичко нужно за прекрасна ваканция.

Снимка: Instagram

Любопитното е, че Роналдо е оставил огромен бакшиш на персонала в размер на 20 хиляди евро. А причината е, че за времето, което прекараха там, не се появи нито една папарашка снимка на звездата и семейството му.

Снимка: Getty Images

И докато някои използваха паузата след края на сезона за активна почивка, други минаха под венчилото. Спортната сватба на годината определено бе тази на футболиста на "Реал" Мадрид Серхио Рамос и красивата му половинка - телевизионната водеща и модел Пилар Рубио. Те са двойка от 2012 г. и имат трима сина, но решиха да се врекат официално във вечна вярност в компанията на 500 приятели в Севиля.

Снимка: Getty Images

Всички любопитни детайли около сватбата и медения месец на Рамос и Рубио, както и нашумелият казус с двойника на Лионел Меси, който е обвинен от 23 жени, че е използвал приликата си със звездата, за да ги вкара в леглото си, вижте във видеото.