на живо

Шакира за раздялата с Пике: Това е като лош сън, но не се събуждам

Поп звездата проговори за първи път за драматичните събития

Шакира за раздялата с Пике: Това е като лош сън, но не се събуждам

Шакира проговори за първи път за раздялата си с Жерар Пике. Преди няколко месеца колумбийската поп звезда и испанският футболист на "Барселона" поеха по различни пътища след 12 години съвместен живот.

Пред списание ELLE Шакира описа 2022 година като една от най-трудните и най-мрачните в целия й живот заради края на романса с Пике, проблемите с данъчните служби в Испания и здравословните проблеми на баща ѝ.

"Беше наистина тежко. Не само за мен, но и за моите деца. Опитвам се да ги държа далеч от ситуацията. Тя е много неприятна за две деца, които опитват да преживеят раздялата на родителите си. Понякога си мисля, че всичко това е просто лош сън, от който ще се събудя. Но уви, всичко това е реално. Точно като разочарованието да видя края на нещо толкова свещено и специално, за колкото смятах връзката с бащата на децата си."

45-годишната колумбийка беше категорична, че много от детайлите, изнесени в медиите около раздялата, не отговарят на истината. "Независимо от това как приключиха нещата между нас и какво аз и Жерар чувстваме един към друг, той е бащата на децата ми. Имаме задължения към тези две страхотни момчета и вярвам, че ще стигнем до споразумение кое е най-доброто за тяхното бъдеще. Убедена към, че ще стигнем до справедливо решение за всички."

"Оставих кариерата си по течението и се установих в Испания, за да подкрепям Жерар - да може да играе футбол и да печели титли. И това беше саможертва в името на любовта. Благодарение на нея децата ми успяха да имат майка до себе си и изградихме тази невероятна и неразрушима връзка", завърши певицата.

Шакира се готви за процес по обвинения в данъчни измами, които категорично отрича. За капак баща ѝ претърпя мозъчна операция след падане. Седмица по-късно той си счупи лицева кост.