на живо

Двама мъже пред следващата важна стъпка: Уейн Рууни и Конър МакГрегър

Футболистът и ММА боецът споделиха обща снимка в социалните мрежи

Twitter

Футболистът на "Манчестър Юнайтед" Уейн Рууни и ММА боецът Конър МакГрегър се срещнаха и запечатаха момента на снимка, която споделиха в социалните мрежи. 

За какво обаче са си говорили двамата главни герои във фотоса? Най-вероятно за следващите стъпки в кариерите си. И Рууни, и МакГрегър са пред драстични промени.

Футболистът все още не е наясно дали иска да продължи кариерата си в "Манчестър Юнайтед". Той имаше оферта от китайски клуб, но трансферният прозорец в азиатската страна затвори на 28 февруари без да бъде финализирана сделка. 

Медиите в Англия пък твърдят, че Рууни има интерес да се завърне в първия си тим - "Евертън". Той изигра два сезона за мъжкия отбор на "карамелите" преди да премине при "червените" дяволи през 2004 г.

МакГрегър пък все още очаква развитие по евентуалната си среща с непобедения на професионалния ринг боксьор - Флойд Мейуедър.

ММА шампионът заяви, че двамата с оттеглилият се през 2015 г. от активния спорт съперник са съгласни да премерят сили един срещу друг, но развитие по организацията на подобно събитие все още няма.