на живо

Двама Роналдовци на снимачната площадка

Футболистът използва свои двойник при заснемането на реклама

Късметлии сме, че имаме възможност да живеем във времена, в които Кристиано Роналдо твори на футболния терен! Португалецът е вдъхновил доста да тръгнат по неговите стъпки, а за тези, които не се справят добре с топка в крака, остава възможността визуално да приличат на любимеца си. 

Последните дори имат шанс да го... изиграят в реклама, защото се оказва, че футболната звезда използва свои двойник.

Поне това забелязаха папараците, които издебнаха Роналдо, докато заснема новия клип, с който да промотира компанията за спортни стоки, на която е рекламно лице.

Сред екипа присъства е човек, който изумително много прилича на футболиста. Той изпълняваше някои от скоковете, които ще присъстват в клипа. 

Иначе снимките протекоха в добро настроение. Както и под зоркия поглед на един от най-важните хора в екипа на Роналдо - Мариса Мендеш. Дъщерята на агента на португалеца Жорже Мендеш отговаря за всички рекламни кампании, в които футболистът участва, както и за публикациите му в социалните мрежи.

И явно се справя добре, тъй като Роналдо е притежател на профила с най-много последователи в "Инстаграм" - над 238 милиона.