на живо

Дженоа срещу Торино в битка за Европа

Гледайте мача пряко по RING.BG

Getty Images

Дженоа посреща Торино на “Луиджи Ферарис” в последен мач от 35-я кръг на италианската Серия “A”.

Двубоят е тази вечер от 21:45 и може да го проследите пряко по RING.BG.

Двата тима продължават борбата за място в евротурнирите. При успех днес “грифоните” ще се приближат на точка от заветното 6-то място, което в момента заема Сампдория. Дженоа може и да не играе в Лига Европа, дори и да се класира. "Синьо-червените" не получиха лиценз за Европа, тъй като не отговарят на изискванията на УЕФА, но ще обжалват санкцията.

Гостите пък ще задминат Дженоа, ако победят. Торино вече спечели първия сблъсък с генуезци по-рано този сезон. ”Биковете” надделяха с 2-1 на своя “Стадио Олимпико”. В герой за тях тогава изненадващо се превърна полският бранител Камил Глик, който вкара и двете попадения, а Яго Фалке отбеляза за Дженоа.

Треньорът на отбора от Генуа Джан Пиеро Гасперини няма кадрови проблеми преди днешната среща. Очаква се крилото Яго Фалке да бъде сред стартовите 11. Испанецът беше резерва в предишния кръг, когато Дженоа загуби от Рома с 0:2. Другите новини от лагера на "грифоните" са, че Диего Лаксалт най-вероятно ще бъде на пейката, а М’байе Нианг може би отново ще води атаката на тима.

За Торино Бруно Перес ще започне като титуляр, което означава, че Матео Дармиан ще играе вляво на отбраната.

Младежкият национал Марко Бенаси най-вероятно ще заеме мястото на Алваро Гонзалес в стартовия състав на Торино.

Не пропускайте поредното шоу с марка Серия “А”.