на живо

Джокович като Роналдиньо, но... не съвсем (ВИДЕО)

Тенисистът разсмя феновете с нещо средно между плажен футбол и волейбол

Новак Джокович може и да е лидер в световната ранглиста и страхотен тенисист, но никак не го бива в плажния футбол. Сърбинът използва социалната мрежа "Инстаграм", за да сподели забавно клипче от престоя си в Мелбърн, където след малко повече от седмица стартира първият турнир от Големия шлем за сезона - Australian Open.

Във видеото Ноле пробва да играе нещо средно между плажен футбол и волейбол. Разбира се, всичко завършва с бурен смях, след като Джокович забива главата си в мрежата, опитвайки се да отиграе топката.

"Това беше опит да направя нещо като Наталия Гитлер и Роналдиньо, но както е видно - не се получи", написа Джокович, присмивайки се на собственото си изпълнение.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Гитлер - една от най-добрите в плажния футбол при дамите, веднага отговори, предлагайки на Джокович уроци. "Мога да се обзаложа, че за един месец с мен ще станеш професионалист и в този спорт", коментира тя.

Ноле прие предложението, като написа "Нямам търпение да се уча от най-добрите". Какво ли обаче е мнението на съпругата му Йелена за тази кореспонденция?