на живо

Еди Хърн заложи на шик от 80-те и не уцели

Феновете се подиграват на промоутъра на Антъни Джошуа заради странна блуза

Дори да си един вид "шеф" на едни от най-здравите и страшни спортисти в света, модата те... побеждава.

Промоутърът на световния шампион в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO) Антъни Джошуа - Еди Хърн, стана обект на шеги от страна на последователите си в социалните мрежи, след като избра... неподходящата блуза.

Той се появи в ефир по време на мача между Били Джо Сандърс и Мартин Мъри за титлата в средна категория на WBO (Сандърс запази пояса си след победа по точки). Хърн беше облечен в блуза с якичка в сиво и бяло и светло сив панталон.

И феновете не останаха равнодушни!

"Какво е облякъл Еди Хърн?", питаха в социалните мрежи. 

Той отговори: "Винтидж шик от 80-те, приятел. Другата година всички ще го носите"

Но повечето потребители на интернет се обединиха около мнението, че Хърн прилича по-скоро на... дядо.

Други го оприличиха на лошото момче в училище, което е повикано от директора.

И даже го попитаха "Защо е облякъл пижама?"

Всъщност блузата на Хърн струва 115 паунда (в момента е на разпродажба и може да бъде намерена за около 50 паунда) и е част от новата колекция на известен британски бранд. 

Нямаме търпение да разберем с какво ще ни изненада Хърн на 12 декември, когато на ринга в зала "Уембли" ще се качат един срещу друг Джошуа и претендентът за титлите му Кубрат Пулев (29 мача, 28 победи, 14 с нокаут, 1 загуба на професионалния ринг).

Българинът посяга за втори път към трона на Джошуа (24 мача, 23 победи, 21 с нокаут, 1 загуба на професионалния ринг). Контузия провали първата им битка за световната титла на 28 октомври 2017 г. в Кардиф. Тогава Кобрата се отказа от мача заради разкъсан гръден мускул, а на негово място на ринга се появи французинът Карлос Такам.

Тагове:

Еди Хърн блуза