на живо

Един тежко ранен след бой между фенове на ПСЖ и "Звезда" (ВИДЕО)

Привържениците на двата тима в сблъсък след срещата в Париж

Reuters

Един фен на "Цървена звезда" е тежко ранен, след като агитки на сръбския тим и "Пари Сен Жермен" се сбиха в парижко заведение след срещата от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

Сръбският тим бе наказан да няма организирана агитка на стадиона, но по улиците на френската столица имаше множество запалянковци, дошли да подкрепят балканския отбор, в това число и членове на фен-групата "Делие" - най-активната фракция по трибуните.

След мача, който завърши с победа 6:1 за парижани, група от френски ултраси е нахлула в заведение в близост до стадиона, в което сърбите са гледали мача. 

Пред сръбските медии гостуващите фенове се оплакаха, че са били атакувани от доста по-многобройна група, която ги е удряла с колани. В разгара на боя са били хвърлени и няколко стола от заведението, чиято витрина е счупена. 

Бързата реакция на полицията е предотвратила по-голям инцидент. Един от феновете на "Звезда" е ранен и закаран в болница, според френските медии. Над 850 представители на органите на реда са следили за подобни инциденти в града по време на мача.