на живо

Ел Маестро след загубата от унгарци: Нека не отдаваме значение на този мач (ВИДЕО)

"Червените" отстъпиха с 1:3 на "Академия Пушкаш" в контролна среща

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори пред клубната телевизия след поражението с 1:3 от унгарския "Академия Пушкаш". Това бе втората контрола на "червените" в Марбея. Ел Маестро призова да не се отдава прекалено голямо значение на двубоя.

"Този мач със сигурност оставя лоши чувства у нас. Никога не е хубаво да загубиш, особено толкова убедително. Малко като зов за събуждане. Понякога в тези приятелски мачове е по-добре да загубиш убедително и да играеш лошо, като по този начин разбираш със сигурност, че трябва да свършиш още много работа и имаш още много проблеми за разрешаване", започна треньорът.

"Бих могъл да измисля много основателни оправдания за резултата, но няма да го направя пред вас, нито пред отбора. Не се представихме достатъчно добре днес, но аз знаех, че ще бъде трудно с играчите, с които започнах втората част. Но нека не му отдаваме чак такова значение на този мач. Разполагаме с още няколко седмици, за да се подготвим за втората част на сезона. Сигурен съм, че ще сме готови"

"Двама играчи не бяха с нас днес - Жеферсон, тъй като все още е много рано за него, и Манолев, който има температура", обясни наставникът на ЦСКА.

Тагове:

@