на живо

"Левски" поздрави "Лудогорец" за представянето срещу "Мидтиланд"

"Сините" изпратиха писмо до "орлите"

Reuters

"Левски" с жест към "Лудогорец" след първия мач на шампионите в Лига Европа. Снощи "орлите" завършиха 1:1 при гостуването си на "Мидтиланд" и по този повод "сините" са изпратили поздравителен адрес до своите съперници.

"Уважаеми колеги, за нас е удоволствие да ви поздравим за играта, показания характер и воля и спечелената точка в гостуването на "Мидтиланд" в четвъртък, 16 септември. Всяко едно добро представяне във втория по сила европейски турнир Лига Европа носи престиж и уважение не само към Вашия клуб, но и към българския футбол като цяло. Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на ПФК "Левски", пожелават бързо и безпроблемно възстановяване на треньора на "Лудогорец" Валдас Дамбраускас и го очакваме отново на треньорската скамейка", пише в писмото на "сините".

Снимка: Reuters

"С това писмо ръководството на "Левски" за пореден път доказа, че следва и пази ценностите на славния клуб, и ние сме убедени, че много скоро "сините" ще се върнат на европейската сцена, където ще пишат нова приказка, която феновете им заслужават. Желаем им го от сърце", е отговорът на шампионите.

В Дания "орлите" бяха без треньора си Валдас Дамбраускас, който даде положителна проба за коронавирус. Той няма да бъде край тъчлинията в следващите три седмици.