на живо

Лукас Моура: Имахме нужда да покажем, че сме силни (ВИДЕО)

"Тотнъм" нанесе трета поредна загуба на "Лудогорец" в Лига Европа

Лукас Моура: Имахме нужда да покажем, че сме силни (ВИДЕО)

Лукас Моура, който вкара втория гол за "Тотнъм" при победата с 3:1 срещу "Лудогорец" в Разград, е доволен от представянето на тима и спечелените три точки. Миналия кръг "шпорите" загубиха от "Антверпен" и затова се нуждаеха от категорична победа при гостуването си в България.

"Щастлив съм, мисля, че беше солиден мач. Не им дадохме твърде много свободни пространства. Отбелязахме три гола, хубав мач, важни три точки за нас, особено след като последният мач не беше толкова добър.", бяха първите думи на бразилеца след края на двубоя.

Снимка: Lap.bg

"Беше много важно (да спечелим), защото последният мач беше много, много лош. Изобщо не играхме добре. Имахме нужда да покажем, че сме силни. Така и направихме. Щастлив съм, че отбелязах гол. Гледаме напред и ще се подготвяме за следващия мач."

"Трябва да мислим как да спечелим всеки мач. Знаем, че сме способни. Имаме много добър състав, имаме страхотни играчи. Всеки път, в който сме на терена, трябва да мислим за победата, и трябва да направим всичко, за да спечелим трите точки", каза още Моура.

"Тотнъм" е втори с актив от 6 точки, колкото има и лидерът "Антверпен". ЛАСК е на третата позиция с 3 точки. "Орлите" остават на дъното на групата без спечелена точка.