на живо

Стамен Белчев: ЦСКА се върна там, където му е мястото (ВИДЕО)

"Червените" се класираха за групите на Лига Европа

Стамен Белчев: ЦСКА се върна там, където му е мястото (ВИДЕО)

Отборът на ЦСКА се завърна там, където му е мястото - в Европа, категоричен бе треньорът на тима Стамен Белчев след впечатляващия обрат срещу "Базел" и победата с 3:1, с която "червените" се класираха за груповата фаза на Лига Европа.

Жребият за груповата фаза е в петък от 14 ч. и ще бъде излъчен на живо по bTV Action.

Белчев определи класирането като най-големия си успех досега. Той похвали резервите Тиаго и Ахмедов, които са се възползвали от шанса си. Именно тяхното появяване в игра обърна резултата - Тиаго се разписа на два пъти, преди Ахмедов да реши всичко в добавеното време с гол за 3:1.

"Знам, че нашите футболисти са добри и за такива мачове винаги са на добро ниво. Надявах се да бъдем подценени и бях сигурен, че ще бъдем подценени. Трябваше само да се възползваме по най-добрия начин, както и го направихме.", каза Белчев на пресконференцията след мача.

"Отборът се върна там, където му е мястото - в европейските клубни турнири.", добави той.

След влизането в групите отборът ще трябва да продължи с цикъла от мачове сряда - събота: "Ще ни бъде още по-тежко, но това не трябва да е извинение. Най-важното е футболистите ни да са здрави, за да правим ротации.", каза още той.

Гледайте цялата пресконференция на Стамен Белчев във видеото.