на живо

Стамен Белчев пред bTV: Целим се в плейофите на Лига Европа (АУДИО)

ЦСКА срещу тим от Малта в първия квалификационен кръг

Lap.bg

ЦСКА ще бъде домакин на малтийския "Сиренс" в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата е на 27 август в София.

През bTV треньорът на "червените" Стамен Белчев коментира, че тепърва ще се прави разузнаване на съперника и не трябва да има никакво подценяване, защото силите са изравнени.

"Приемаме жребия такъв, какъвто е. Не знаем много за нашия противник, тепърва ще го разузнаваме. Знам, че са дебютанти в евротурнирите. Първенството им ще се поднови на 1 септември. В никакъв случай не трябва да има подценяване на който и да е отбор по простата причина, че силите се изравняват. Добре е за нас, че ще играем в София, защото там е много топло по това време."

"Не трябва в никакъв случай да подценяваме, че ни се е паднал отбор от Малта. Напротив, трябва да се подготвим добре, но преди това има и други мачове, на които трябва да обърнем внимание.", категоричен е Белчев.

Треньорът заяви, че няма конкретна цел пред тима, но играчите му ще се опитат да стигнат поне до плейофите в Лига Европа.

"Не се оплакваме от футболистите, които имаме. Винаги може да бъде и по-добре. Ще трябва да се справим по най-добрия начин с това, което имаме. Футболистите имат нужния капацитет. Със сигурност на моменти ще правим ротации", добави той.