на живо

Треньорът на "Йънг Бойс": Трябва да противодействаме на силните страни на ЦСКА

"Червените" гостуват в Берн в третия си мач от групите на Лига Европа

Треньорът на "Йънг Бойс": Трябва да противодействаме на силните страни на ЦСКА

Треньорът на швейцарския шампион "Йънг Бойс" Херардо Сеоане Кастро похвали ЦСКА преди утрешната среща между двата тима от групите на Лига Европа.

"Червените" гостуват в "Берн" в преследване на първа победа след загубата от ЧФР Клуж в София и точката при визитата на "Рома" в Рим.

"ЦСКА е един от най-изявените отбори в България. Тим с интересни играчи, наистина чудесен отбор с технически добри футболисти и физически здрави играчи, добър микс между опитни и млади. Гледах мача им с "Клуж". Въпреки че загубиха, играха добре. С "Рома" спечелиха точка, а срещу "Базел" показаха колко силен тим могат да бъдат и заслужено спечелиха. За нас е най-важно да противодействаме на отбора на ЦСКА и да покажем най-доброто от себе си.", коментира треньорът пред bTV.

Снимка: Lap.bg

"Няма да назовавам отделни играчи. Гледам целия тим и представянето на терена и се мъча да кажа на играчите си как по най-добрия начин можем да покажем нашите силни страни срещу отбора на ЦСКА. Това е важното за нашето добро представяне."

"Ако играем нашата игра и успеем да се справим с високата преса… Имаме добри играчи, с голям потенциал и достатъчно аргументи за успех. Амбицирани сме да покажем най-доброто от нашата игра, което няма да е лесно. Ако покажем таланта, който притежава нашият тим, уверен съм в добрия резултат от мача.", добави специалистът.

Снимка: Reuters

За втори път през този сезон ЦСКА се изправя срещу тим от Швейцария. Именно след невероятна драма и успех срещу "Базел", "армейците" се класираха за групите на Лига Европа след 10-годишно чакане.