на живо

Жозе Моуриньо: Пуснах титулярите, не ми се рискуваше срещу "Лудогорец" (ВИДЕО)

Мениджърът на "Тотнъм" заяви, че не е бил изненадан от играта на българския шампион

Жозе Моуриньо: Пуснах титулярите, не ми се рискуваше срещу "Лудогорец" (ВИДЕО)

Мениджърът на "Тотнъм" Жозе Моуриньо не е бил изненадан от играта на "Лудогорец". Англичаните спечелиха гостуването си в Разград с 3:1, като нанесоха трето поредно поражение на българския шампион в Лига Европа.

"Днес свършихме своята работа. Не бих казал, че беше отлично свършена работа, но направихме необходимото. Взехме трите точки. Имахме контрол върху мача, с изключение на няколко минути в началото на второто полувреме, когато "Лудогорец" вкара и върна интригата за известно време. Можехме да бъдем по-агресивни.", каза Специалния след края на мача в Разград.

"В общи линии, добро наше представяне, за да вземем победата днес. 11 точки в групата би трябвало да са достатъчни, за да продължим към елиминациите, но не трябва да гледаме прекалено напред. Предстои ни домакински мач срещу "Лудогорец" и да се надяваме, че в следващите си мачове ще се опитат да ни помогнат и на нас като вземат точки срещу "Антверпен" и ЛАСК. Но като цяло трябва да играем още по-добре, да бъдем по-постоянни."

Снимка: Lap.bg

"Във Висшата лига не трябва да си позволяваме грешни стъпки, защото можем да се сринем в класирането. В Лига Европа имаме 6 точки след първите 3 кръга, което е добре, но не означава, че сме си свършили работата, така че трябва да продължим да побеждаваме."

Снимка: Lap.bg

"Лудогорец" не ни изненада днес, бяхме анализирали добре играта им. Имахме идея за това как играят благодарение на това, че анализирахме един техен мач срещу "Локомотив" Пловдив още преди да знаем, че ще се изправим срещу "Лудогорец". Сега се бяхме фокусирали върху тях и знаехме какви са техните силни страни и затова пуснах в игра титулярите, защото знам, че ако бях направил голям брой промени, това щеше да е рисковано.", каза още Моуриньо.

В момента "Тотнъм" е втори в групата в Лига Европа с актив от 6 точки, колкото има и лидерът "Антверпен". ЛАСК е на третата позиция с 3 точки. "Орлите" остават на дъното на групата без спечелена точка.