на живо

Жозе Моуриньо сравни "Лудогорец" с отбори от калибъра на "Байерн" Мюнхен

Мениджърът на "шпорите" похвали българския шампион

Twitter

Мениджърът на "Тотнъм" Жозе Моуриньо похвали шампиона "Лудогорец", като го сравни с "Байерн" Мюнхен и увери, че лондончани ще излязат с най-доброто на стадиона в Разград в утрешния мач от Лига Европа. 

"Естествено, че отиваме да спечелим мача. Срещу "Антверпен" загубихме в предишния кръг, но не бяха виновни играчите, а тяхната настройка за този мач. Вината за тази загуба е моя. Мотивацията ни за мачовете на елиминация е по-сериозна. Срещите в груповата фаза са различни, напрежението не е толкова голямо. Отиваме с цялата си мощ в България. Очаквам добър мач. Вече играхме с втория най-добър отбор в България (бел. ред. - "Локомотив" Пловдив в квалификациите) и беше доста тежък мач. Трябват ни точки и отиваме с мисълта, че трябва да спечелим. "Лудогорец" е технически отбор с много качествени играчи. Спечелили са девет поредни титли, което не е за всеки. Може би само "Байерн" и отбори от този калибър", коментира Жозе Моуриньо на брифинга преди мача.

Снимка: Twitter

В Разград "шпорите" ще са без левия защитник Серхио Регилон. Точно както и преди срещата в Пловдив, те няма да тренират на българска земя.

"Регилон е болен, но не от COVID-19. Просто грип и затова няма да бъде в групата. Ламела има малък проблем от няколко седмици и след последния мач решихме, че сега е точният момент да му дадем почивка да се възстанови напълно. Серж Орие също има малък проблем, но нищо сериозно", коментира още Моуриньо.

"Лудогорец" приема "Тотнъм" утре в 19:55 ч. До момента "орлите" нямат спечелена точка след изиграването на два мача, докато англичаните са с победа и загуба.

Това ще е втора визита на Моуриньо и компания у нас през сезона след победата над "Локомотив" Пловдив в квалификациите за турнира през септември. Тогава "шпорите" елиминираха "смърфовете" след обрат.