на живо

Евандро: Можем да победим всеки отбор в света

"Готови сме за "Зоря". Трябва да сме концентрирани!", заяви голмайсторът на "червените"

Lap.bg

Голмайсторът на ЦСКА Евандро изрази увереност, че тимът му може да се справи не само с предстоящия съперник в трети квалификационен кръг на Лига Европа - "Зоря" Луганск, а и с всеки друг отбор.

"Червените" излизат в поредния си мач от европейските клубни турнири, а първата среща с украинците може да гледате пряко по bTV Action, на VOYO.BG и на сайта btvnovinite.bg в четвъртък (8 август) от 20:00 ч. 

"Ние трябва да вярваме, че може да победим всеки отбор в света. Вярвам в себе си и в своите съотборници. Трябва играем на максимално добере и да сме концентрирани, за да побеждаваме всеки", каза бразилецът и добави:

"Готови сме за мача със "Зоря", треньорът ще ни даде правилните насоки за него. Трябва да сме концентрирани. После ще мислим за "Лудогорец". Трудно е да се играе като имаме мачове през няколко дни, но имаме силен колектив. Трябва да използваме максимално времето за възстановяване, за да играем на 100%".

Снимка: Lap.bg

От началото на сезона Евандро има 3 гола в 5 мача за "червените".

"Дава ми се повече шанс последно време, а тайната е да влизаш на терена да играеш своята игра. Записвам повече минути и мога да покажа своите качества. Опитвам да се впиша във всяка тактическа схема, най-важното е да си на терена и да играеш, опитвам се да правя това, което мога най-добре, обичам да играя футбол", добави той.

Тагове:

Евандро ЦСКА