на живо

Фабрегас: Конте, фокусирай се върху Челси

Сеск се надява, че след срещата Италия - Испания, треньорът вече няма да има повод да мисли за "скуадрата"

Сеск Фабрегас е впечатлен от "родения победител" Антонио Конте, но се надява, че "от вторник може да се концентрира само върху Челси". 1/8 финалния двубой между Италия и Испания ще се изиграе в понеделник  в 19:00 часа.

Италианският специалист вече подписа договор за две години с лондонския клуб и един от неговите футболисти е точно Фабрегас. 

"Срещнах се с Конте за кратко, но ми направи много добро впечатление"- каза Сеск. "Той е чудесен треньор и роден победител. Сподели ми какво иска от мен, какво иска да направи в Челси и някои други неща, които ще останат между нас. Нямам търпение да започна да работя с него, а се надявам той да се концентрира в работата си с Челси още от вторник. 

Фабрегас говори и по въпроса за случилия се вчера "брекзит".

"Това е много разочароващо решение, което е много негативно за много хора. Не го очаквах. Легнах си пизитивно настроен и на сутринта новината ме попари. Мисля, че е съкрушително за Висшата лига. Ще бъде трудно да се подписва с нови играчи, заплатите ще се променят, защото паунда ще се доближи до еврото. Решението ще афектира не само футбола, но и всекидневния живот на всички хора."