на живо

Фабрини премина официално в "Динамо" Букурещ

Мотивите на футболиста са лични

Диего Фабрини вече официално е футболист на "Динамо" Букурещ. Това съобщиха от официалния сайт на ЦСКА. Футболистът пристигна на стадион "Българска армия" в края на май 2019 г., но заради лични мотиви е решил да продължи с кариерата си в тима на "кучетата". 

"Червените" разкриха още, че той няма да играе в "Динамо" под наем, тъй като от румънския клуб са платили за правата му. Все пак на "Българска армия" ще получат процент от приходите при евентуален негов последващ трансфер. Повече подробности за договора не се съобщават.

Снимка: www.cska.bg

"През последната седмица полузащитникът проведе няколко разговора с ръководството, в които декларира своето желание. В крайна сметка от армейския клуб постъпиха с разбиране към личните мотиви на Фабрини и финализираха сделката с букурещкия гранд", се казва в официалното съобщение.

Фабрини бе спряган за лятно попълнение на "Левски", но вместо това предпочете офертата от стадион "Българска армия". Той игра в 6 мача от европейските футболни турнири и в 5 за първенството, в които не успя да вкара гол за ЦСКА.