на живо

Фалкао сменен и в мач на резервите

Дните на колумбиеца в Манчестър са преброени, твърдят анализаторите в Англия

Радамел Фалкао продължава да изпитва огромни трудности в Манчестър Юнайтед. След като вече редовно остава извън титулярите на Луис Ван Гаал, сега Фалкао стигна и до резервния отбор.

Нападателят игра за дубъла при домакинството на Тотнъм, завършило 1-1. Той е заменен 20 минути преди края на мача, а според бившия играч на Юнайтед Тери Гибсън играта му е била доста посредствена.

Дори в отсъствието на контузения Робин Ван Перси Радамел Фалкао не намери място на терена в мача срещу Арсенал за ФА Къп. Колумбиецът игра 66 минути в едва един от последните 4 срещи на Юнайтед, което е допълнителен атестат, че Ван Гаал е изгубил доверието си в него.

Според Тери Гибсън, който следи изкъсо представянето на Червените дяволи Фалкао е загубил головото си докосване и увереността в способностите си като цяло. За целия си престой на Олд Трафорд той има 4 гола в 12 мача като титуляр.

Според медиите в Англия Юнайтед е платил 6 милиона паунда за 1 година наем, като при постоянен трансфер Монако би получил още 40 милиона. По всичко личи обаче, че англичаните ще се откажат от подобна опция