на живо

Фен под карантина (ВИДЕО)

13-годишният Мишел не спира да общува с идолите си дори и в изолация

Фен под карантина (ВИДЕО)

Как прекарва времето си един запален спортен фен под карантина? Отговорът на този въпрос ни дава 13-годишният Мишел Топалов, който се е срещал с дузина известни български спортисти и продължава да поддържа контакт с тях дори по време на извънредното положение.

Преди въвеждането му, Мишел често може да бъде забелязан на тенис и футболни мачове. Успява да се докосне до някои от най-популярните български спортисти - като футболните национали Антон Недялков, Владислав Стоянов, Ивайло Чочев, Васил Божиков, Страхил Попов и тенисиста Александър Лазаров.

"Емоцията е голяма за мен. Аз преживявам срещата с всеки по различен начин. Сега не мога да се виждам с моите любими спортисти и да говоря с тях, но мога онлайн, което не е никак малко. Като, например, с Кирил Десподов, който ме включи в един от неговите лайфове в "Инстаграм". Беше вълнуващо за мен!", споделя Мишел.

Малкият фен следва примера на идолите си и измисля креативни начини да поддържа физическа форма в настоящите условия. Разбира се, оставя време и за електронен спорт.

А докато свърши извънредното положение Мишел се надява любимците му да продължават да са активни в социалните мрежи и да са близо до феновете си.

bTV призовава: останете си вкъщи!

Тагове: