на живо

Фен си сложи маската на очите, за да не гледа поредната издънка на "Арсенал"

Една снимка, която показва как се чувстват привържениците на "топчиите" напоследък

Напоследък разочарованите фенове на "Арсенал" стават все повече. Един обаче изрази чувствата си по начин, който в най-пълна степен изразява мнението на всички, които носят клуба в сърцето си.

В неделя "Арсенал" допусна четвърта поредна домакинска загуба, и то от "Бърнли". Това накара привърженик, който гледаше от трибуните, да си сложи предпазната маска срещу COVID-19 върху очите - за да не гледа срамното представяне на "артилеристите", гарнирано с автогол на Пиер-Емерик Обамеянг за крайното 0:1.

2000 човека бяха допуснати до трибуните на "Емиратс", за да гледат на живо за първи път през този сезон мач от Висшата лига на любимия си тим.

Около 60-ата минута капитанът на "Арсенал" Гранит Джака бе изгонен, след като стисна за гърлото полузащитника на "Бърнли" Ашли Уестууд.

След 12 мача отборът на Микел Артета е на 15-о място в класирането на Висшата лига, само на 5 точки над зоната на изпадащите. В сряда "артилеристите" приемат у дома "Саутхемптън". Фенове обаче няма да има, тъй като властите забраниха публиката на мачовете в Лондон.