на живо

Фенът, който сбъдна мечтата на стотици хиляди (ВИДЕО)

Италианецът Гаспаре Галасо описва себе си като „Краля на нахлуванията”

AS

Колко е трудно да преминеш през охраната на 80 хилядния стадион „Сан Сиро” в Милано и да участваш заедно с футболистите на Реал (Мадрид) в празненствата по случай 11-ата Шампионска лига в историята на клуба?

За един човек, присъствал на стадиона, това е фасулска работа.

Над 2000 полицаи отговаряха за реда на финала на Шампионската лига в Милано в събота между Реал (Мадрид) и Атлетико (Мадрид), спечелен от "белия балет" след изпълнения на дузпи. Всичкият този контрол би трябвало да означава, че само притежатели на билети или журналистически акредитации биха могли да гледат финала на живо.

Гаспаре Галасо обаче не смята така. Младият мъж, който работи като комедиант, премина през драконовските мерки на стадиона и се озова сред едни от най-големите звезди в световния футбол готов да вдигне трофея от Шампионската лига. 


Как го направи?

Звучи като чудо, но всъщност се оказва доста лесно. Гаспаре се е сдобил с лента за врат с логото на Шампионска лига и надпис „Милано 2016”. На този тип ленти обикновено се закача бадж, акредитация. Италианецът разбира се не е имал бадж, но умело е мушнал края на лентата в елегантното си сако, което е било максимално закопчано догоре, пише испанският AS.

„Изтупан” в класния си костюм, от стъпването си на територията на стадиона Галасо се е вживял като шеф на охраната. Бил е толкова убедителен, че когато го е спрял стюард, „Краля на нахлуваният” му е изкрещял: „Сериозен ли си? Точно на мен ли ще искаш билет?

И така Гаспаре е стигнал до ВИП зоната на „Сан Сиро”, а по пътя е документирал някои от любопитните моменти с видеоклипове на смартфона си. Във ВИП-а италианецът е изгледал голяма част от мача редом до президента на Реал (Мадрид) Флорентино Перес. В измислената си роля на шеф на охраната Галасо даже е започнал да се разпорежда на стюардите къде трябва да застанат и изненадващо те са го послушали.

Снимка: AS

Фенът разбира се си е направил и селфита с когото е успял, а след това просто се е отдал на радост заедно с 11-кратния клубен шампион на Европа.

23-годишният Гаспаре Галасо вече е извоювал правото си да се нарече „Краля на нахлуванията”. Италианецът беше част и от радостта на футболистите на Наполи на ст. "Олимпико" през 2012 година след спечелената Купа на Италия (най-горе вдясно).

Снимка: AS

“Седял съм и във ВИП-а на стадиона на Арсенал „Емирейтс”, но нищо не може да се сравни с финала на Шампионската лига”, разказа пред AS Гаспаре Галасо – фенът, който с един костюм, полу-бадж и доста смелост сбъдна мечтата на стотици хиляди запалянковци.

Видео (AS):