на живо

Феновете на "Барса" причакаха Гризман. Поискаха да уважава Меси (ВИДЕО)

Французинът не спря и премина покрай тях с белия си автомобил

Getty Images

Антоан Гризман все още не се чувства добре в "Барселона" и му личи. Френският футболист премина на "Камп Ноу" през лятото на 2019 г., след като каталунците платиха на "Атлетико" Мадрид 120 млн. евро.

До момента обаче световният шампион не е впечатлил с нищо на терена. А феновете са нетърпеливи! Според тях проблемът от една страна е, че Гризман не вкарва голове, а от друга - че не показва достатъчно уважение към голямата звезда Лионел Меси.

След късната тренировка на тима в четвъртък (19 ноември) част от привържениците причакаха Гризман, наобиколиха автомобила му и започнаха да крещят "Уважавай Меси!". Французинът не се трогна, а продължи по пътя си.

В края на 2019 г. световният шампион заяви, че почти не си говори с Лионел Меси по време на тренировките.

Снимка: Getty Images

Преди месец пък бившият му агент сподели, че аржентинецът се държал като истински тиранин в съблекалнята, а всичко в клуба било направено така, че да се хареса на Меси, без значение дали е удобно за другите му съотборници.

Гризман е играл в 9 мача през настоящия сезон, в които е вкарал само 2 гола. На фона на очакванията, това е прекалено малко.

Снимка: Getty Images

Самият Меси коментира лаконично изказванията на хора от близкия кръг на французина. "Писна ми аз да съм виновен за всичко", заяви той.

Аржентинецът имаше намерение да напусне единствения футболен клуб, в който е играл на професионално ниво през лятото на 2020 г. Ръководството на "Барселона" обаче не му позволи да се възползва от клаузата в договора и той реши да остане още година на "Камп Ноу", а не да влиза в съдебна битка с испанския гранд.