на живо

Феновете на "Ботев" снеха доверието си от ръководството на клуба

Привържениците не са никак доволни от липсата на развитие по казуса със стадион "Христо Ботев"

Lap.bg

Феновете на "Ботев" Пловдив снеха доверието си към клубното ръководство. Това се казва в специална декларация на Клуб на привържениците на "Ботев" Пловдив (КПБП) и фракция "Бултрас".

Ето пълният текст на декларацията:

Позиция на "КПБП" и "Бултрас"

"Уважаеми ботевисти, приятели,
изминаха повече от три години, откакто любимият ни клуб и верните му привърженици са далеч от дома си. Три години, изпълнени с очаквания, дати, инвеститори, обещания, срещи, разяснения, цесии и какво ли още не. Липсваха единствено реалните действия и резултати.

Опитахме се да контактуваме с хората, поели ангажимент за завръщането ни на стадион "Христо Ботев" и разрешаването на основните пречки за това. Молихме, писахме покани, искахме да знаем какво се случва. Не получихме нито един смислен отговор, дори напоследък не получихме и желание за среща. Може би, защото обещанията свършиха. Свърши и нашето търпение.

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и обединени фракции "Бултрас" застават пред Вас с цялата си отговорност и загриженост за съдбата на любимия ни клуб и заявяват, че свалят доверието си от Управителния съвет на Сдружение "ПФК Ботев" и оперативното ръководство на футболния клуб.

Разбрахме, че има начини. Разбрахме, че има неизползвани възможности, разбрахме, че няма достатъчно хора в тези ръководства, подготвени и всеотдайни за постигане на основната и единствена цел - завръщането ни на стадион "Христо Ботев".

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и обединени фракции "Бултрас" изразяват пълната си подкрепа към треньорското ръководство и футболистите от отбора и заявяват, че застават напълно и всеотдайно зад тях преди предстоящите важни битки на футболния терен.