на живо

Феновете на "Цървена звезда" на война с красивото си пресаташе

Причината е евентуален трансфер на бивш играч на "Лудогорец"

Феновете на "Цървена звезда" скочиха на пресаташето на тима - красивата русокоса Снежана. Причината е евентуален трансфер на любимия на агитката вратар Милан Борян, който беше част от тима на "Лудогорец" през периода 2015-2017 г. Той е съпруг на атрактивната сръбкиня.

Стражът се отличи с отлични изяви по време на дебютния за тима сезон в Шампионската лига. Сръбският гранд се класира на последното четвърто място във фазата преди елиминациите, но успя да победи "Ливърпул" и да направи равенство с "Наполи" у дома. Борян бе с основен принос за чистите мрежи на тима в тези два случая. 

Неговата съпруга Снежана обаче няколкократно заяви, че заплащането му е твърде ниско за доброто представяне, а мястото на едва трети капитан в отбора не му приляга.

За това част от феновете на "червено-белите" атакуваха Снежана в социалните мрежи със съобщения. Голяма част от тях изобилстваха от псувни и неприлични закани към красавицата, която се занимава с медийните изяви на футболистите и ръководството. 

"Ти искаш само пари от клуба. Милан е добър човек, не е такъв!", гласи едно от най-приличните послания на феновете, естествено след доста неприлично обръщение. 

От клуба информираха, че водят преговори с вратаря за нов договор, но те се проточиха твърде дълго. Контрактът на Борян с "Цървена звезда" изтича през 2020 г.