на живо

Феновете на Цървена звезда: Няма лекарство, всички на стадиона! (СНИМКИ)

"Навиячите" пак изумяват с интересна кампания

Поредна оригинална акция предприеха феновете на сръбския гранд Цървена звезда, за да подканят всички привърженици да отидат на стадиона за мача срещу Радник (Сурдулица) от 21-вия кръг на местното първенство.

Ултрасите на Звезда из цяла Сърбия разпънаха плакати с еднакво послание пред множество... аптеки. Мястото не е случайно, тъй като текстът гласи: "За това няма лекарство. Всички на стадиона!" Феновете се хвалят и със снимка чак от далечните Кариби, на която почитател на "червено-белите" е написал на чист сръбски: "Наистина няма лекарство, дори в карибските аптеки!".

Звезда ще излезе на своята "Мала Маракана" като едноличен лидер в първенството срещу клуба от Сурдулица, който заема 12-то място. "Звездашите" са почти недостижими с 18 победи, 2 равенства и нито една загуба до момента. Техният актив е 56 точки. Това са цели 19 пункта пред втория Борац (Чачак).

"Вечният враг" на "червено - белите" - Партизан, в който играят Валери Божинов и Иван Бандаловски, е на четвърто място в класирането. Днес те излизат срещу предпоследния в таблицата - ФК Рад (Белград)