на живо

Феновете на ЦСКА приветстваха Гриша Ганчев на стадион "Българска армия" (ГАЛЕРИЯ)

Привържениците ръкопляскаха и скандираха при проявата на собственика на "червените"

Изключително топло, с ръкопляскания и силни скандирания бе посрещнат собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев при пристигането си на стадион "Българска армия" днес (5 май). 

Бизнесменът се включи в честванията по случай 70-годишнината от основаването на клуба и посети изложбата на фланелки във ВИП залата на спортното съоръжение в Борисовата градина.

Снимка: cska.bg

Той се спря при привържениците, които от сутринта взимат участие в различни спортни дейности заедно с легендите на ЦСКА. Изявени имена във футбола, баскетбола, волейбола, шаха и борбата предоставят възможност на феновете да премерят сили в импровизирани състезания и да се забавляват преди същинската част на "червения" празник.

Снимка: cska.bg

Най-развълнувани от срещата с Ганчев бяха младите цесекари, които не пропуснаха да си направят селфита със собственика на любимия си ЦСКА.

Снимка: cska.bg

Бизнесменът със сигурност ще заеме мястото си в ложите на националния стадион "Васил Левски" за церемонията по награждаване на легендите на спортните клубове на ЦСКА, както и за мача с "Лудогорец", който започва в 20:00 ч.