на живо

Феновете на ЦСКА: Въпреки гаврата нашите момчета не могат да останат без подкрепа

"В петък отиваме всички на мача! ВСИЧКИ!", написаха от "Трибуна Сектор Г"

Мобилизация сред феновете на ЦСКА преди двубоя с ЦСКА 1948, с който стартира новият сезон в родната Първа лига. Привържениците на отбора от "Армията" призоваха за масово присъствие, въпреки че съперникът им постави високи цени на билетите.

"Днес стана ясно, че от утре в свободна продажба за нас се отпускат секторите "Г" и "В". Любезните домакини на петъчния мач са преценили, че цената за Северната трибуна ще бъде 30 лв., а за централната - 40 лв“, написаха от "Трибуна Сектор Г".

"Четири години тези хора работиха срещу нас, опитаха се да си присвоят емблемата ни, опитаха се да ни направят сечено и за стадион "Българска армия" - нашия дом. За това ще ви кажем следното:

В петък отиваме всички на мача! ВСИЧКИ! Въпреки гаврата нашите момчета не могат да останат без подкрепа и ако някой си мисли, че ще секне устрема ни по този начин, жестоко се е объркал.

Обещаваме, че всеки един от вас ще влезе и ще подкрепи любимия отбор срещу еничарския корпус. Както обещахме и изпълнихме на финала за Купата. А ако все пак някои останат извън стадиона, в момента в центъра на София се провеждат редица мероприятия, в които биха могли да се включат съвсем спокойно...

ВСИЧКИ НА МАЧА, ЦСКА ЗОВЕ!"