на живо

Феновете на "Юнайтед" скочиха на Уудуърд заради сър Алекс Фъргюсън

Камерите уловиха разгорещен спор между легендарния мениджър и изпълнителния директор на клуба

Twitter

Привържениците на "Манчестър Юнайтед" реагираха остро в социалните мрежи, след като се появиха кадри от разгорещен спор между легендарния мениджър на тима сър Алекс Фъргюсън и изпълнителния директор Ед Уудуърд от равенството 3:3 срещу "Шефилд Юнайтед".

"Червените дяволи" стигнаха до точката, след като първоначално изоставаха с 0:2, но в рамките на осем минути успяха да обърнат за 3:2, преди в крайна сметка срещата да завърши наравно.

Фъргюсън и бившият изпълнителен директор Дейвид Гил бяха на "Брамал Лейн" в компанията на Уудуърд. По време на двубоя обаче имаше напрежение между шотландеца и Уудуърд. Двамата са забелязани как спорят ожесточено, а изпълнителният директор крещи и жестикулира към бившия мениджър.

След като феновете на "червените дяволи" се запознаха с кадрите, излъчени по телевизията, те изразиха недоволството си в "Туитър". Запалянковците се обединяват около мнението, че е време Ед Уудуърд да си ходи.

"Манчестър Юнайтед" записа най-лошия си старт във Висшата лига от сезон 1988/89. Тимът на Оле Гунар Солскяер е на 9-ото място в класирането, на 20 точки зад лидера "Ливърпул".