на живо

Феновете на "Левски" прекратиха отношенията си с ръководството

"Поведението на Спас Русев е надменно и липсва уважение", се казва в съобщението на Националния клуб на привържениците

Lap.bg

Привържениците на "Левски" ще прекратят всички отношения с ръководството на тима. Това става ясно от съобщение на официалния сайт на Националния клуб на привържениците. 

Като причина за решението си феновете посочват поведението на собственика на "сините".  

"С оглед надменното поведение и липсата на каквото и да е уважение от страна на собственика на клуба Спас Русев към "синята" публика, считано от днес, НКП престава да е част от съвместни събития, акции, срещи и каквито и да било мероприятия, провеждани с ръководството на клуба", се казва в съобщението. 

Членовете на националния клуб на привържениците ще продължат да подкрепят отбора, въпреки прекратяването на отношенията.

Ето и целия текст, публикуван в страницата:

"Уважаеми привърженици, с настоящето искаме да Ви уведомим, че Националният клуб на привържениците официално прекратява своите взаимоотношения с ръководителите на ПФК „Левски“. 

С оглед надменното поведение и липсата на каквото и да е уважение от страна на собственика на клуба Спас Русев към „синята“ публика, считано от днес, НКП престава да е част от съвместни събития, акции, срещи и каквито и да било мероприятия, провеждани с ръководството на клуба.

Спираме да бъдем медиатор и „преводач“ в комуникацията с привържениците.

Крайно огорчени от всичко случило се и случващо се в нашия клуб, ние прекратяваме и работата по превенция на футболното хулиганство взаимно с представители на ПФК „Левски“.

Чашата преля отдавна, а ние не преставахме с опитите да „овладеем“ положението. Всичко обаче спира до тук!

Ние няма да спрем да сме част от „сините“ редици и ще се борим до край за любимия си клуб. Дали един ден ще вървим отново заедно в името на „Левски“, зависи само от вас!"

Вчера (20 февруари) се проведе Общо събрание на акционерите в клуба. Фен-организацията Тръст "Синя България", която заедно с дребни акционери държи около 10% от ценните книжа, напусна срещата в самото начало.