на живо

Феновете на "Ливърпул" са плътно зад Юрген Клоп (СНИМКА)

Германският мениджър получи подкрепа от привържениците

Феновете на "Ливърпул" вярват безрезервно на Юрген Клоп. Привържениците на мърсисайдци засвидетелстваха подкрепата си към германския мениджър с транспарант пред "Анфийлд". Посланието е кратко и ясно: "Юрген Клоп, ти никога няма да вървиш сам".

"Ливърпул" изпадна в криза от началото на 2021 г. В събота "червените" записаха трета поредна загуба във Висшата лига след 1:3 от "Лестър" и са на четвърто място в първенството. Мърсисайдци са на 13 точки зад лидера "Манчестър Сити", който все още е и с мач по-малко.

Напрежението върху Клоп се покачва с всеки изминал двубой. Самият той призна, че "Ливърпул" вече е аут от битката за титлата, а различни букмейкъри смятат, че той ще е следващият уволнен в Англия мениджър.

Снимка: Twitter

По-рано през деня на официалната страница на Мохамед Салах в социалните мрежи се появи емоционално съобщение във връзка с трудната ситуация, в която изпадна "Ливърпул".

"Доста труден период по много причини. Ние сме шампиони и ще се борим като шампиони до самия край. Няма да позволим този сезон да бъде определен от последните ни резултати. Това е моето обещание за вас".

Английският гранд трябва бързо да превключи на нова предавка, тъй като във вторник ще се изправи срещу германския "РБ Лайпциг" в първи мач от 1/8-финалите на Шампионската лига. Миналия сезон мърсисайци отпаднаха точно в тази фаза от "Атлетико" Мадрид и със сигурност не искат отново да приключат толкова рано участието си в най-авторитетния клубен турнир.