на живо

Феновете на "Локо" Пловдив събират средства за борба с коронавируса (ВИДЕО)

В кампанията се включи лично капитанът на тима Димитър Илиев

Привържениците на пловдивския "Локомотив" събират средства за борба с коронавируса чрез онлайн платформа. В кампанията на "черно-белите" фенове се включи лично капитанът на тима Димитър Илиев.

Във видеообръщение, заснето специално за bTV, той призовава почитателите си да подкрепят финансово инфекциозната клиника на пловдивската университетска болница "Свети Георги".

"Всеки един лев ще бъде безценен за медицинските лица, които се борят срещу заразата. Аз вече подкрепих каузата, подкрепете я и вие!", призовава голмайсторът на "смърфовете".

Запалянковците са си поставили за цел да съберат 20 хил. евро и с тях да закупят най-неотложната медицинска апаратура и консумативи, посочени им от медиците, които са на първа линия в борбата с COVID-19.

"Ние, феновете на "Локомотив", решихме да подкрепим с онлайн платформа събирането на средства за инфекциозното отделение в УМБАЛ "Свети Георги", казва Иван Палийски.

"Техниката, която ще бъде закупена, е видеоларингоскоп, бактерицидни лампи, които убиват абсолютно всички вируси, професионални небулизатори.", допълва Атанас Нейков.

За да подкрепите инициативата, последвайте линка към платформата на
HelpKarma Fundraising ТУК.

bTV призовава: останете си вкъщи!

Тагове: