на живо

Феновете на Локомотив (София): Няма да участваме в този цирк! Припознаваме новото дружество! (ВИДЕО)

Пострадалият автобус бил с изтекла Гражданска отговорност

БГНЕС

Привържениците на столичните „железничари” отрекоха да имат нещо общо с вандалския акт спрямо автобуса на клуба. Днес превозното средство се оказа надраскано и със счупено стъкло.

„Нямам представа кой е направил такова нещо, но е пределно ясно, че този човек Касев е нежелан тук”, обясни емблематичния Румен Първанов и добави, че феновете не толерират подобни прояви.

Феновете на "железничарите" предоставиха на екипа ни снимка, за която твърдят, че е от предното стъкло на пострадалия автобус. На нея се вижда, че превозното средство няма валидна Гражданска отговорност, въпреки че е в движение.

„Този човек е взел пари, за да фалира клуба. Няма да казваме кой от къде му ги е дал, защото не можем да го докажем, но това е факт! Обществена тайна е, че те са подставени лица и си изпълняват ролята. Само че ние в този цирк няма да участваме и няма да им позволим да съсипят Локомотив. Както знаете вече има създадено ново дружество, което ние го припознаваме като наследник на стария и истински Локомотив и вскички фенове ще застанем зад новото дружество на господин Иван Василев”, заявиха те.

"Мога твърдо да заявя, че тези хора ще ги отстаним от тук по един или друг начин. Каквото ще да ни струва, ние ще ги разкараме от стадиона! Те нямат място на тази свещена земя! Тук е за истински фенове, за локомотивци. За мошенници и престтъпници тук място няма!", заканиха се за финал привържениците.

Какво още казаха "железничарите", може да видите във видеото.