на живо

Феновете на ПСЖ си спретнаха среднощен купон пред хотела на "Реал" (ВИДЕО)

Около 50 френски привърженици събудиха посред нощ футболистите на "кралския клуб"

Twitter

В любовта, на война и в... Шампионска лига всичко е позволено! Тази максима изповядват привържениците на "Пари Сен Жермен", когато на любимия им тим предстои реванш срещу "Реал" Мадрид от осминафиналите в най-атрактивния футболен турнир.

Феновете на ПСЖ ще засвидетелстват своята подкрепа не само на "Парк де пренс" тази вечер (6 март). Те вече започнаха с психологическите атаки срещу Кристиано Роналдо и компания, които водят с 3:1 след първия мач.

От мадридския гранд се оплакаха, че не са могли да спят заради... шума. Той пък бе създаден от група от 50 фена на ПСЖ, които в 1:30 ч. през нощта решиха да си спретнат купон с шумни песни и пиротехника точно под прозорците на хотела, в който бяха настанени футболистите и щаба на "Реал".

Гостите от Испания дори се обадили на полицията, за да потърсят съдействие. Органите на реда пристигнали на мястото веднага и разпръснали тълпата, за да могат Роналдо и съотборниците му да поспят преди важния мач. Според "Ел Мундо" двама френски ултраси били задържани.

Нощните викове на феновете не са първия опит за разконцентриране на съперника. Още с пристигането си в Париж, играчите на "Реал" бяха посрещнати от неприятни скандирания и банери.

Полицията пък ще засили охраната на автобуса на "белите" по време на придвижването му до стадиона, за да предотврати инциденти, провокирани от местните футболни фенове.

Мачът между "Пари Сен Жермен" и "Реал" Мадрид може да гледате пряко по bTV Action от 21:00 ч.