на живо

Феновете поискаха акциите на ЦСКА (ВИДЕО)

Нов призив на Томов за финансова помощ за ЦСКА още от неделя

БГНЕС

В съботната сутрин, преди гостуването в студиото на bTV, Александър Томов бе посрещнат от група фенове на ЦСКА, които му връчиха искането си за получаване на всички акции на клуба. Те настояват обаче, той да извърши плащанията необходими за получаването на лиценз.

След това при гостуването си в студиото на bTV, Томов оповести заплатата, която е получавал Стойчо Младенов. Тя е над 30 хиляди лева, но Томов добави, че увеличението от този сезон е било, според договор подписан със Младенов преди това. Не е било възможно по време на сезона да се променя заплатата на треньора.

При напускане сградата на bTV ,Томов говори и за още един начин, по който се търси обезпечение на средствата, които трябва да се платят на НАП. Той обясни, че се ипотекират и частни имоти, които да послужат като такова обезпечение.

Томов призова всички, които могат да помогнат с финансови средства да направят това още от утре , в неделния ден на стадион "Българска армия", където екипът работи за осигуряването на необходимите спешни плащания, които клубът трябва да направи.

Накрая Томов заяви, че атаката срещу ЦСКА  продължава и в момента, и той  смята, че и медиите стават съучастници в такава кампания.

Вижте част от изказванията на Александър Томов направени при идването му в bTV.