на живо

Фюри подклажда огъня, присмя се на Джошуа

Циганския крал се подиграва със сънародника си в социалните мрежи

Reuters

Тайсън Фюри използва всяка възможност, за да налее допълнително масло в огъня преди дългоочаквания мач срещу Антъни Джошуа за обединението на всички титли в тежка категория. Все още няма дата за сблъсъка, но се твърди, че той ще се проведе през лятото на 2021 г.

И двамата тренират по свой си начин за мача, който ще определи абсолютния световен шампион и периодично публикуват снимки и видеа от прогреса си в социалните мрежи.

В последната си публикация в "Туитър" Антъни Джошуа показа в колко добра форма се намира и написа: "Един велик боксьор в днешно време ще може да се състезава във всяка ера".

Сънародникът му Фюри обаче не е съгласен. В типичния си присмехулен стил, той отвърна на Ей Джей, напомняйки му за шокиращата загуба от Анди Руис през лятото на 2019 г.

Снимка: Getty Images

Джошуа допусна неочаквано поражение, което прекъсна перфектния му баланс при професионалистите. В края на 2019-а той си върна титлите в реванш в Саудитска Арабия.

Под публикацията на Джошуа, Циганския крал се заяде, като написа, че той е велик, ама само на снимки.

Сблъсъкът между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри едва ли ще се проведе във Великобритания. Промоутърите на двамата искат срещата да бъде пред възможно най-много публика, а с увеличаващите се рестрикции на Острова това изглежда все по-малко вероятно.

Снимка: Lap.bg

Сред дестинациите с най-голям шанс за домакинство на двубоя са Саудитска Арабия, Катар и Дубай. Интерес има и от САЩ и Китай.