на живо

Фюри с 18 кг по-тежък от Уайлдър преди дългоочаквания мач (ВИДЕО)

Не пропускайте третия сблъсък между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър пряко по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg. Гала вечерта започва в 4:00 ч. българско време на 10 октомври, а кулминацията се очаква около 6:00 ч.

Тайсън Фюри е с 18 кг по-тежък от Дионтей Уайлдър преди дългоочаквания боксов сблъсък, който ще можете да гледате пряко по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg на 10 октомври (неделя) от 04:00 ч.

Фюри спря кантара на 125.64 кг, а съперникът му - на 107.95 кг. Уайлдър е с рекордно тегло в професионалната си кариера, което може би означава и по-различен подход спрямо предишните две битки срещу Циганския крал.

"Исках да изглеждам и да се чувствам секси. Вдигам над 160 кг от лежанка, така че колкото и да тежи той, мога да го избутам. Няма да може да ме притиска. Прероден съм. Време е за възмездие. Нямам търпение да покажа на света какво представлявам. Ще видите новия Дионтей Уайлдър", коментира на кантара Бронзовия бомбардировач - претендент за титлата на Световния боксов съвет (WBC).

Шампионът Фюри бе посрещнат с бурни освирквания и отвърна, показвайки среден пръст.

"Нямам търпение. Ще го нараня много. След това няма да можете да го познаете. Погледнете - сърцето му ще изскочи. Ще те размажа, прошляк!", атакува Фюри.

"Теглото и размерите нямат значение. Може да си 90 кг, но да нокаутираш някой 160-килограмов. Не гоня конкретно тегло. Храня се добре и тренирам достатъчно здраво.", допълни британецът.

Разликата в килограмите бе сходна и при двата им предишни двубоя - 116.3 срещу 96.4 кг, а след това 123.8 срещу 104.8 кг.

През декември 2018 г. Уайлдър и Фюри се изправиха един срещу друг за първи път. Мачът изненадващо завърши наравно, а малко повече от година след него дойде време и за втори епизод. На 22 февруари 2020 г. Тайсън Фюри се прибра вкъщи като шампион на Световния боксов съвет (WBC). Оттогава Уайлдър жадува за отмъщение.

Поражението от Фюри остава единственото за Уайлдър на професионалния ринг (42-1-1), докато Тайсън има едно равенство в кариерата си и 30 победи.

Не пропускайте третия сблъсък между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър пряко по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg. Гала вечерта започва в 4:00 ч. българско време на 10 октомври (неделя), а кулминацията се очаква около 6:00 ч.